Треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов беше изключително емоционален на пресконференцията,

...
Треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов беше изключително емоционален на пресконференцията,
Коментари Харесай

Tити през сълзи след голямата новина: Не съм си представял, че ще дойде моментът, в който и аз няма да мога да говоря!

Треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов беше извънредно прочувствен на конференцията, на която нефтената компания беше показана публично за общоприет спонсор на клуба. Той не сдържа сълзите си и изрече специфични благодарности към всички, които са помогнали този величествен план да се реализира. 

" Не съм си показал, че ще пристигна моментът, в който и аз няма да мога да приказвам. Само мога да кажа на всички хора, че в случай че имат вяра и желаят нещо същински, то се случва. Благодаря на всички, които помогнаха Левски да стигне досега, в който най-голямата компания в България да стане част от един предстоящ план. Сигурно звучи пристрастно, само че Левски е най-обичаното нещо в България. Няма нищо по-нормално най-успешната компания да бъде с него. На 15 февруари 10 хиляди души се събраха и дадоха вяра, че всичко това може да се случи. Две години по-късно, това е реалност. Всички знаем приказката за златната рибка. Ако е бях хванал, нямаше да бъда толкоз нагъл и да пожелая Лукойл да ни оказва помощ ".

" По Коледа хората стават по-добри, само че очевидно Дядо Коледа не е минал през България. Много отрицателни мнение видях в медиите и най-много в обществените мрежи. Повярвайте ми - по-важно нещо от спорта в България няма. Имам и молба към медиите - помогнете на децата. Виждам огромен капацитет в тези деца, които ще са в Правец. В тях е бъдещето. Вие би трябвало да сте коректив ", добави Папазов.
Стефан РАЛЧЕВ / БЛИЦ СПОРТ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР